Termékeink:

Gyártók

HÁZHOZSZÁLLÍTÁS

A megrendelt árut Magyarország egész területén házhoz szállítjuk, viszont kizárólag belföldi megrendeléseket áll módunkban elfogadni.
A házhozszállítás díja.

Rendelés értéke Kiszállítási díj Magyarországon belül:
50.000,-Ft alatt 2.500,-Ft
50.000,- Ft felett
ingyenes


A szállítási költség automatikusan hozzáadódik a rendelési összeghez, amit a rendelés feladásakor feltüntetünk.
Amennyiben a rendelés munkanapokon 17 óráig beérkezik, és a termék készleten van, a szállítás a második munkanapon megtörténik. Nem munkanapon történő megrendelés, valamint 17 óránál később beérkező rendelések esetén a szállítás a második munkanapon történik meg. Amennyiben a megrendelés teljesítése bármilyen okból akadályba ütközik, úgy a kave24.hu haladéktalanul felveszi a kapcsolatot a Megrendelővel e-mail útján a további egyeztetés érdekében. A terméket csomagküldő cégen keresztül szállítjuk házhoz.
A kiszállítás munkanapokon 8-17 óra között történik, ezért kérjük, hogy napközbeni elérhetőséget adjanak meg kiszállítási címként!
Amennyiben a csomagküldő cég az áru átadását nem tudja teljesíteni úgy a csomagról értesítést hagy, és egy új, egyeztetett időpontban újból megkísérli a kiszállítást. Amennyiben az árut másodszor sem sikerül kiszállítani, az árut visszaszállítja Bádi-Gran Kft.-hez
Megrendelő köteles a kiszállítás időpontjában a csomagot tételesen ellenőrizni és hiánytalan teljesítés esetén az átvételi elismervényt aláírni. Ezt követően hiányosságokra vonatkozó reklamációkat nem áll módunkban elfogadni.
Amennyiben a termékről felbontás után a futár jelenlétében derül ki, hogy bizonyítottan sérült, és a sérülés az áru átvételét megelőzően keletkezett, a termékre 14 napos cserelehetőséget biztosítunk. Ebben az esetben a sérülést a futár által felvett jegyzőkönyvvel igazolhatja.
Az esetleges szállítási késedelem, vagy a megrendelés teljes meghiúsulása esetén a Szállítót kártérítési kötelezettség nem terheli.

A MEGRENDELŐ JOGAI ÉS KÖTELEZETTSÉGEI

Megrendelő jogosult a megrendelés után, de még a kiszállítás megelőző 24 órában a vásárlástól elállni. Ezen szándékát köteles e-mailben az info@kave24.hu e-mail címen jelezni.
A Megrendelőnek 14 napig jogában áll a megrendelt terméket a kave24.hu részére hiánytalanul az eredeti csomagolásban visszaküldeni. Az elállásra nyitva álló 14  munkanapos határidő attól a naptól kezdődik, amikor a Megrendelő a csomagot átvette. A 17/1999. (II. 5.) Korm. rendelet értelmében a visszaküldés költségei a Megrendelőt terhelik. Az elállásra vonatkozó igényét Megrendelő köteles e-mailben az info@kave24.hu e-mail címre írásban jelezni. A kave24.hu köteles az áru ellenértékét a csomag kézhezvételétől számítva 30 napon belül visszajuttatni a Megrendelőnek. A visszatérítés nem vonatkozik a termék visszajuttatási költségeire, melyeket a Megrendelőnek kell viselnie.
Amennyiben a visszahozott áruról kiderül, hogy károsodott, és ez a károsodás a nem rendeltetésszerű használat miatt következett be, a 17/1999. (II. 5.) Korm. rendelet értelmében a termékben okozott értékcsökkenés megtérítését a kave24.hu követelheti a Megrendelőtől.
Megrendelő jelen fejezet szerinti elállási joga a kave24.hu weboldalon megrendelt zárt csomagolású termékek felbontását követően ezen termékek vonatkozásában nem gyakorolható.


;