Termékeink:

Gyártók

Általános szerződési felttételek a kave24.hu webshop használatához

Tájékoztatjuk, hogy a kave24.hu webáruház (a továbbiakban: Webáruház) használatával Ön elfogadja a jelen Általános Szerződési Feltételekben (ÁSZF) foglalt rendelkezéseket. A Webáruház használatának elengedhetetlen feltétele, hogy a Felhasználó e feltételeket megismerje, ezért kérjük, hogy a feltételek elfogadása előtt alaposan olvassa el és értelmezze az itt foglalt rendelkezéseket.

Az ÁSZF 2016. szeptember 1. napjától visszavonásáig érvényes; a kave24.hu a változtatás jogát fenntartja. 

Üzemeltető adatai:

  • Név: Bádi-Gran Kft.
  • Székhely és levelezési cím: 2509 Esztergom, Strázsa utca 6.
  • Ügyfélszolgálat: lásd impresszum
  • Telefonszáma: 06 33 520 550
  • Faxszáma: 06 33 402 334
  • E-mail cím: sales@kave24.hu
  • Cégjegyzékszám: Cg.11 09 007357
  • Bejegyző bíróság megnevezése: Tatabányai Törvényszék Cégbírósága
  • Adószám: 11908452-2-11

1.1. A Webáruház megtekintésével, a regisztrációval, illetve a vásárlással jelen Általános Szerződési Feltételekkel szerződés jön létre az Üzemeltető és a Webáruház használója között. Amennyiben Ön az ÁSZF bármely rendelkezését nem fogadja el, úgy az oldalt nem használhatja, a Webáruházban vásárlást nem eszközölhet.

1.2. A Webáruház használata, valamint a Webáruház által nyújtott szolgáltatás igénybevételéhez szükséges adatszolgáltatás önkéntes alapon történik, és az adatokat az Üzemeltető csak a szolgáltatás megfelelő nyújtásához szükséges mértékben, a Webáruház felületén elérhető Adatvédelmi Tájékoztatóban foglaltaknak módon és mértékben használja fel.

1.3. A Webáruház üzemeltetője a változtatás jogát fenntartja mind a forgalmazott termékek köre, azok ára, a szállítási határidők és költségek valamint a szerződéses feltételek vonatkozásában egyaránt, az így eszközölt esetleges változtatások azonban a már létrejött szerződéseket nem érintik. 

A vásárlás menete, az adásvétel létrejötte:

2.1. A szerződés jellege
A honlap megtekintésével létrejött szerződéses jogviszony mellett a Webáruházban történő vásárlás esetén adásvételi szerződés jön létre a Vásárló (Felhasználó) és Eladó (Üzemeltető) között, amely jogviszonyra a megrendelés és visszaigazolás, valamint a jelen ÁSZF rendelkezései egyaránt irányadók. A Webáruház a vásárlás befejezését követően közvetlenül visszaigazoló e-mailt küld a Felhasználó felé. Amennyiben a Webáruház 48 órán belül nem küld visszaigazolást, úgy mind a Felhasználó, mind a Webáruház mentesül ajánlati kötöttsége alól.

2.2. Elfogadó nyilatkozat
Az adásvételi szerződés feltételeit a megrendelés elküldésével a Vásárló elfogadja. A szerződés a megrendelés teljes körű kitöltését és a beírt adatok ellenőrzését követően az Üzemeltető által küldött visszaigazoló e-mail kézhezvételekor jön létre. Az e módon létrejött szerződés távollévők közötti szerződésnek minősül, melyet a Polgári Törvénykönyv mellett a 45/2014.(II. 26.) Korm. rendelet szabályoz.

2.3. A szerződés rögzítése
A megrendeléseket Webáruház automatikusan tárolja elektronikus formában, ezeket a Vásárló később saját felhasználói fiókjában megtekintheti. Kérés esetén megrendelésről a megrendelés számának ismeretében az Eladó másolatot küld elektronikus formában. Felek az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások szabályainak megfelelően megállapodnak, hogy a Webáruházban eszközölt megrendelés útján létrejött szerződés írásban megkötöttnek minősül, valamint a Felhasználó és az Üzemeltető e-mail címen történő kommunikációja írásbeli kommunikációnak minősül.

2.4. Visszaigazolás
A megrendelésre vonatkozó e-mailen történő visszaigazolás az Üzemeltető és a felhasználó között létrejött szerződés tartalmát képezi, és annak e-mailen történő megküldése eleget tesz a 45/2014. (II. 26.) Korm. rendelet 18. § szerinti „írásbeli megerősítés” követelményének.

2.5. A megrendelések leadása
Megrendelést leadni a Webáruház online felületén lehetséges. A Webáruházban tett megrendelést az Üzemeletető csak akkor tudja befogadni és teljesíteni, ha a Vásárló a regisztrációs és/vagy a vásárlási oldalon található mezőket maradéktalanul kitölti. Ennek elmulasztásából eredő károkért, illetve a folyamat közben felmerülő technikai problémákért a Webáruház felelősséget nem vállal. A hibásan vagy nem kellő részletességgel megadott címzési, vagy más adatok, információk esetén felmerülő szállítási vagy egyéb többletköltség a Vásárlót terheli.

2.6. A rendelni kívánt termékek kiválasztása
A Webáruházban böngészve a kiválasztott, megvásárolni kívánt termékek saját oldalán a „Kosárba” ikonra kattintással lehet megvásárlásra kiválasztani. A termékek kiválasztását követően a tényleges rendelési folyamatot a „Pénztár” feliratú ikonra kattintva lehet megkezdeni, majd a szállítási cím, szállítási és fizetési módok megadását követően lehet a rendelést véglegesíteni és elküldeni.

2.7. Adatbeviteli hibák kijavításának technikai lehetőségei
Az adatbeviteli hibák javítására a vásárlási folyamat végén, a „Rendelés megerősítése” rovatra kattintás előtt van lehetőség. Az adatok javításához a pénztárfolyamatban az adott lépés sorában lévő szerkesztés gombra kattintva lehet az adatokat módosítani. Regisztrált Felhasználó esetében a regisztráció során megadott adatokat és belépési jelszót bejelentkezés után bármikor meg lehet változtatni az adatokra vonatkozó menüpontban. A "Kosár" tartalma bármikor ellenőrizhető, változtatható, vagy akár törölhető. A megrendelés elküldését követően észlelt adatbeviteli hiba esetén ezt haladéktalanul jelezni kell a sales@kave24.hu email címen. 

2.8. A megrendelések egyedi jellege
Felhívjuk a figyelmet, hogy minden egyes véglegesített megrendelést a Webáruház rendszere külön megrendelésként kezel, így az egymás után közvetlenül, azonos Vásárló részére leadott megrendelések külön csomagban kerülnek kiszállításra, amely esetben a szállítási díj is minden megrendelésnél külön felszámításra kerül. Ha már leadta megrendelését, de a csomagot újabb termékekkel bővíteni szeretné, úgy haladéktalanul lépjen kapcsolatba az ügyfélszolgálattal, így – megrendelés státuszától függően, azaz a csomag futárszolgálatnak történő átadását megelőzően – még módosítható a megrendelés.

2.9. Az árak adótartalma
Az oldalon feltüntetett árak minden esetben bruttó árak, amelyek tartalmazzák a vásárláskor hatályos jogszabályokban az adott termékkör tekintetében meghatározott mértékű általános forgalmi adót. A Webáruházban feltüntetett árak visszavonásig vagy megváltoztatásig érvényesek. Nem csak az általános forgalmi adót, hanem az egyéb terméket terhelő adókat – például népegészségügyi termékadót ( NETA ) – is tartalmazza. 

2.10. Készletinformáció
A Webáruházban szereplő termékképek és készletinformációk tájékoztató jellegűek és a valóságtól eltérhetnek. A raktárkészlet gyors változásai miatt kivételes esetben előfordulhat, hogy egyes termékek nincsenek raktáron. Az ilyen tévedésekért a Webáruház felelősséget nem vállal, a hiba felismerését követően tájékoztatja a Vásárlót.

2.11. Teljesítés helye
A felhasználó a terméket a megrendeléskor megadott címen veheti át, valamint a kiszállítással egyidejűleg, vagy azt megelőzően a termék vételárát és a feltüntetett járulékos költségeket (például szállítás, utánvét-kezelés díja) a jelen ÁSZF-ben szereplő feltételek szerint fizetheti meg.

2.12. Fizetési módok
A megrendelt termékek vételárát és az esetleges járulékos költségeket (amelyek minden esetben feltüntetésre kerülnek a megrendeléskor) a Vásárló előzetes banki utalással valamint utánvéttel teljesítheti. Utánvétes fizetési mód esetén az utánvét költsége a Vásárlót terheli, melynek aktuális díjáról a megrendelés során a fizetési mód kiválasztásakor kap tájékoztatást a Vásárló.

2.13. Átvétel módja
A megrendelt termékeket az Eladó futárszolgálat útján történő kiszállítással juttatja el a megadott címre. A megrendelő a várható szállítási napról a kiszállítást teljesítő futárszolgálattól a megrendelés során rögzített e-mail címre kap értesítést. A rendelések teljesítése legalább két munkanapot vesz igénybe abban az esetben, ha a megrendelt termék raktáron van. A szállítási teljesítésének idejét számos külső tényező befolyásolhatja, emiatt az abból eredő kellemetlenségekért vagy kárért a Webáruház felelősséget nem vállal.

2.14. Sérült csomagolású termék
A vevő köteles a kiszállítás (vagy személyes átvétel) időpontjában a csomag sértetlenségét, a termékek darabszámát ellenőrizni, és az átvételi elismervényt aláírni. Sérült csomagolás esetén a helyszínen jegyzőkönyvben kell rögzíteni a hibát. Ajánlott a termék sértetlenségét is az átvételkor ellenőrizni, és mennyiségi hiány vagy sérült termék esetén a helyszínen jegyzőkönyvben rögzíteni a hiányt vagy hibákat. A nem sértetlen csomagolású terméket a Vásárló csak saját felelősségére veheti át. Mennyiségi, illetve a csomagolás sérülése miatti reklamáció akkor fogadható el

2.15. Sikertelen kiszállítás
Amennyiben kiszállítás során a csomag átvétele sikertelen, ennek tényéről a szállító értesítést hagy, majd legfeljebb egy alkalommal ismét kísérletet tesz a csomag kiszállítására. A kiszállítás munkanaponként 8-17 óra között történik. A Vásárló köteles olyan szállítási címet és telefonszámot megadni, ahol a fenti időszakban elérhető. Az itt leírt általános szállítási szabályokon felül a Webáruházakban történő megrendelés esetén egyes szállítási feltételek és költségek, kedvezmények eltérhetnek.

Szavatosság

3.1. Cégünk reklamációt csak írásban (e-mailen faxon vagy levélben) fogad el. A reklamációt 2 napon belül megvizsgáljuk, az eredményről és további teendőkről a Vásárlót írásban értesítjük. A hibás terméket a Vásárló köteles az Eladó ügyfélszolgálata részére eljuttatni.

3.2. A hibás teljesítésre és a szavatosságra vonatkozó szabályokat tekintetében a 2013. évi V. törvény (Polgári Törvénykönyv), valamint fogyasztói szerződés esetében a 19/2014 (IV.29.). NGM rendelkezései az irányadók.

Fogyasztói szerződésre vonatkozó eltérő szabályok: Magyarországon minden újonnan vásárolt termék esetében 2 éves szavatossági időt biztosít, amennyiben fogyasztói szerződés jön létre (amely a gazdasági vagy szakmai tevékenység körén kívül eső célból szerződést kötő személy – fogyasztó – és olyan személy között jön létre, aki vagy amely a szerződést gazdasági vagy szakmai tevékenysége körében köti).

A Webáruház szavatossági kötelezettséggel tartozik, amennyiben az eladott termék a teljesítés időpontjában nem felel meg a jogszabályban vagy a szerződésben meghatározott tulajdonságoknak. Ha a fogyasztó a hibát a szerződéskötés időpontjában ismerte, vagy azt ismernie kellett, a Webáruház mentesül a szavatossági felelősség alól.

A vásárlástól való elállás joga

4.1. A Webáruház Vásárlóit, mint fogyasztót megilleti a távollevők között kötött szerződésekről szóló 45/2014. (II.26.) Korm. rendelet szerinti elállás jog, amelyet a termék kézhezvételét követő 14 naptári napon belül lehet gyakorolni.

A Vásárló a szerződéstől a termék átvételét (illetve amennyiben a termék átvétele még nem történt meg a szerződés megkötésének napját) követő tizennégy (14) napon belül indokolás nélkül elállhat. Írásban történő elállás esetén határidőben érvényesítettnek kell tekinteni, ha a Vásárló elállási nyilatkozatát a határidő lejárta előtt elküldi. Az elállás a következő feltételekkel gyakorolható:

Elállás esetén a terméket a Vásárló az elállás közlését követő 14 napon belül sérülésmentes állapotban köteles visszajuttatni a Webáruházhoz. Utánvéttel visszaküldött terméket a Webáruház nem vesz át.

Elállásra vonatkozó igényt a Vásárló e-mailben faxon vagy postai úton írásban, valamint személyesen jelenthet be.

4.2. Elállás esetén a termék visszajuttatásának költségei a Vásárlót terhelik.

4.3. A termék ellenértékét, valamint a szállítási költséget legkésőbb a visszaszolgáltatási kötelezettség teljesítését követő 14 napon belül a Vásárló által megadott bankszámlaszámra teljesíti a Webáruház. A visszatérítés vonatkozik a termék Vásárló részére történő kiszállítási költségekre is, kivéve, ha az elállással érintett termékkel együtt más olyan termék is kiszállításra került, amely tekintetében a Vásárló nem élt elállási jogával.

4.4. Az elállási jog gyakorlása fogyasztókra vonatkozik. Webáruház a nagykereskedelmi és a viszonteladói partnereivel külön megállapodás keretében szabályozza a visszáruzási lehetőséget.

4.5. Amennyiben kérdése merült fel az elállási jog gyakorlásával kapcsolatban, úgy további tájékoztatásért keresse ügyfélszolgálatunkat az ÁSZF elején található elérhetőségeinken. Az elállási jog gyakorlására vonatkozó 45/2014. (II.26) Korm. rendelet szövegét itt olvashatja: http://www.complex.hu/jr/gen/hjegy_doc.cgi?docid=99900017.KOR

A felelősség korlátozása

5.1. A Webáruház használata és az ott történő vásárlás feltételezi a Vásárló részéről az internet lehetőségeinek és korlátainak ismeretét és elfogadását, különös tekintettel a technikai teljesítményekre és a lehetséges hibákra.

5.2. A Webáruház üzemeltetője nem vállal felelősséget a következő eseményekért: Az interneten küldött és fogadott bármilyen adat meg nem érkezése, véletlenszerű megváltozása, az internetes hálózatban bekövetkező működési hiba, továbbá bármely szoftver nem megfelelő működése, valamint egyéb esetleges programhiba, rendkívüli esemény vagy technikai hiba következményei.

5.3. A Webáruház nem tehető felelőssé az olyan károkozásért, amely esetlegesen abból ered, hogy a Felhasználó más személy adatait megadva ad le a Webáruházban megrendelést, vagy illetéktelenül más személyes adatát használja fel. A Felhasználó teljes körű és korlátlan felelősséggel tartozik a más személy személyes adatainak megadásából, illetve Webáruházban történő közzétételéből eredő károkért. Az üzemeltető ilyen esetben minden segítséget megad az eljáró hatóságoknak a jogsértő személy személyazonosságának megállapítása céljából.

Szerzői jog

6.1. A Webáruház oldalon található valamennyi tartalom: termékleírás, fényképek, ábrák, termékismertetés, tájékoztató, Általános Szerződési Feltételek, Adatvédelmi Tájékoztató stb., szerzői jogai – eltérő rendelkezés hiányában – térbeli és időbeli korlátozás nélkül a Webáruház üzemeltetőjét illetik meg. A Felhasználó tudomásul veszi, hogy a Webáruházból letöltött tartalmat a Webáruházban történő vásárlástól eltérő célra felhasználni, azokat átdolgozni, másolni, azokkal bármilyen módon visszaélni tilos, és e magatartások bármelyike eljárást von maga után. A Webáruház szerzői és egyéb jogainak megsértése vagy e szerződés megszegése esetén azonnal jogi eljárást kezdeményez a jogsértővel szemben. A Webáruház használatával a felhasználó elfogadja, hogy az oldal tartalmának másolása vagy az itt meghatározott céltól eltérő felhasználása akkor is jogsértésnek minősül (jelen Általános Szerződési Feltételek megszegése miatti szerződésszegésnek), ha az esetleg nem állna szerzői jogi oltalom alatt.

6.2. A Webáruház fenntartja a jogot, hogy bíróságok vagy hatóságok előtt eljárást kezdeményezzen minden olyan személy ellen, aki a Webáruház használatával (ideértve a vásárlást is) jogsértést követ el, illetve arra kísérletet tesz. A Webáruház nem vonható felelősségre a Felhasználón és a Üzemeltetőn kívül álló harmadik személy által más felhasználó sérelmére elkövetett jogsértés miatt.

6.3. Bármilyen, az oldal használatával vagy az oldallal kapcsolatos jogsértés, vagy az Eladót ért érdeksérelem esetén a Webáruház üzemeltetője jogosult a felhasználó regisztrációját azonnali hatállyal felfüggeszteni, személyes és egyéb adatait valamint regisztrációját törölni. Az adatok a jogsértéssel vagy érdeksérelemmel kapcsolatos eljárások céljából továbbra is kezelhetők.

6.4. A Webáruház vagy annak bármely része más weblapon való megjelenítése kizárólag előzetes írásos megállapodás alapján lehetséges.

Hírlevél igénylése és leiratkozás

7.1. A felhasználóknak módjuk van a regisztrációjuk alkalmával, illetve később, az oldal használata során az Üzemeltető hírlevelére feliratkozni. A hírlevélre feliratkozás önkéntes és teljesen ingyenes. Feliratkozás esetén a felhasználó kifejezetten hozzájárul, hogy az általa megadott email címre tájékoztató és kifejezetten reklámcélú tartalmak kerüljenek továbbításra az Üzemeltető által meghatározott időközönként.

7.2. A hírlevélről a felhasználó bármikor, ingyenesen leiratkozhat a weboldalon erre a célra létrehozott „Hírlevél” menüpontban, vagy minden hírlevél végén található „Leiratkozás” linkre kattintva.

Panaszügyintézés

8.1. A panaszok bejelentésére, kapcsolattartásra használható cím és elektronikus levelezési cím megegyezik a Webáruház ügyfélszolgálati címével.

8.2. A Vásárló panaszát írásban jelentheti be. Nem minősül panasznak, ha a Vásárló a Webáruház működésével, tevékenységével kapcsolatosan tájékoztatást, állásfoglalást kér.

8.4. Az írásbeli (ideértve az elektronikus úton) érkező panaszokat a Webáruház – törvény eltérő rendelkezése hiányában – 2 napon belül írásban megválaszolja. Az ilyen módon előterjesztett panaszt a Webáruház egyedi azonosítószámmal látja el. A válaszhoz a Webáruház csatolja a panaszról felvett jegyzőkönyvet vagy a panaszt bejelentő írásbeli dokumentumot is. A rögzített panasznak tartalmaznia kell a panaszos nevét, címét, és a panasz leírását valamint a jogszabályban előírt egyéb adatokat. A panaszt elutasító álláspontját a vállalkozás indokolni köteles, továbbá felhívja a Vásárló figyelmét a jogorvoslati lehetőségekre A válasz másolati példányát öt évig köteles megőrizni, s azt az ellenőrző hatóságoknak kérésükre bemutatni. (Fogyasztó panasza esetén a vállalkozás székhelye szerinti illetékes békéltető testülethez fordulhat: Komárom-Esztergom Megyei Békéltető Testület
2800 Tatabánya, Fő tér 36.
(34) 513-010
kemkik@kemkik.hu 

 A Webáruház által felvett jegyzőkönyv tartalmazza a fogyasztóvédelemről szóló 1997. évi CLV. törvényben előírt adatokat.

A felhasználási feltételek elfogadása

9.1. A Webáruház használatával a Felhasználó jelen felhasználási feltételeket megismerte tudomásul vette, és az oldal használatának feltételeként elfogadja.


Adatkezelési tájékoztató a kave24.hu webáruház adatvédelmi gyakorlatáról.

Általános rendelkezések

1.1. A kave24.hu webáruház üzemeltetője (a továbbiakban Üzemeltető) arra törekszik, hogy a lehető legteljesebb mértékben biztosítsa a weboldal felhasználóinak személyes adatainak védelmét.

Az Üzemeltető tevékenységét látogatói és ügyfelei személyiségi jogainak védelmével, a vonatkozó jogszabályok, így különösen a Polgári Törvénykönyv, valamint az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról; szóló 2011. évi CXII. törvény (továbbiakban: Infotv. rendelkezéseinek betartásával végzi.

1.2. Az Üzemeltető minden elvárható számítástechnikai és munkaszervezési lépést megtesz a személyes adatok kezelésének biztonságáért, továbbá azért, hogy a személyes adatok illetéktelen harmadik személyek birtokába ne kerülhessenek.

1.3. Felhívjuk a figyelmet, hogy a személyes adatok megadása a Webáruházban önkéntesen történik, és az adatkezeléshez a felhasználási feltételek elfogadásával egyidejűleg a Felhasználó hozzájárul. Az Üzemeltető a webáruházban történő regisztráció és a megrendelése felvétele során az Adatvédelmi Hatóságnál bejelentett adatkezelést végez.

Regisztráció és a vásárlással összefüggő adatrögzítés során alkalmazott adatkezelés jellege.

2.1. Regisztráció: A Webáruházban elérhető szolgáltatások igénybevétele során a Felhasználónak lehetősége van arra, hogy vásárlásai megkönnyítése és gyorsítása érdekében adatainak rögzítése útján regisztráljon és saját felhasználói fiókot hozzon létre. A regisztrációnál megadott adatokat az Üzemeltető csak célhoz kötötten, a szolgáltatás nyújtásához és a vásárlókkal való kapcsolattartáshoz szükséges módon és mértékben, a törvényes feltételeknek megfelelően kezeli.

2.2. Az adatkezelés célja: Az adatkezelés célja, hogy az adataik kezelésével érintett személyek (Felhasználók) megrendeléseit az Üzemeltető teljesíteni tudja.

2.3. Az adatkezelés jogalapja:. az érintett hozzájárulása. A személyes adatok önkéntes kitöltésekor a felhasználási feltételek elfogadásával a Felhasználók beleegyeznek abba, hogy adataikat a szolgáltatás teljesítése érdekében az Üzemeltető felhasználja. Az Üzemeltető a birtokába került személyes adatokat kizárólag az ügyfél által azok megadásakor ismert célra használja. Amennyiben a felhasználó a Webáruházban vásárolt termékek futárszolgálattal történő kézbesítését választja, úgy hozzájárul ahhoz, hogy a kézbesítés érdekében az ahhoz szükséges adatokat Üzemeltető a futárszolgálat részére átadja. Az adatokhoz a Webáruház munkaviszonyban álló munkatársai férhetnek hozzá.

2.4. Az adatkezelés során rögzített adatok köre: A felhasználó neve, számlázási címe, szállítási címe, telefonszáma, elektronikus levelezési címe, és a termékmegrendelés adatai.

2.5. Az adatkezelésre és az adatfeldolgozásra jogosult személyek: Tutti Élelmiszeripari Kft. és a vele munkaviszonyban álló, adott szerződés teljesítésével kapcsolatos munkaköri feladatokat teljesítő munkavállalók.

2.6. Az adatrögzítés módja és adatkezelés időtartama: A Felhasználók regisztráció és megrendelés során felvett adatai számítógépes adattárolás útján és/vagy papír alapon kerülnek rögzítésre. Az így felvett adatokat az Üzemeltető a rögzítéstől, vagy – amennyiben az később teljesül – az utolsó megrendeléstől számított 10 év múlva, illetve a Felhasználó kérése esetén nyomban megsemmisíti. Teljesített vásárlás esetén a számlázási adatok a jogszabályok által előírt kötelező megőrzési ideig kerülnek megőrzésre.

2.7. Az adatok a következő személyek/szervek részére, a következő esetekben továbbíthatók: Az Üzemeltető a megrendelés során felvett adatok közül azokat, amelyek a futárszolgálat által történő házhozszállítás tejesítéséhez szükségesek (név, cím, telefonszám) a vele szerződésben álló házhozszállítást végző szolgáltatónak átadja.
Amennyiben valamely felhasználó a felhasználási feltételek tartalmával ellentétes, azzal nem összeegyeztethető, vagy egyébként törvénybe ütköző magatartást tanúsít, úgy a szükséges a törvényes eljárások megindítása érdekében az Üzemeltető kezdeményezheti a felhasználó ügyfél azonosítását, és adatait az eljárást lefolytató hatóság számára továbbíthatja.

2.8. A Felhasználók adatvédelemmel kapcsolatos jogai és azok gyakorlásának módja: A Felhasználó törvényen alapuló jogait és kötelezettségeit az Info tv. 14-21. §-a tartalmazza. A Felhasználót a törvény alapján megilleti a tájékoztatáshoz való jog, valamint kérheti adatainak helyesbítését, törlését, zárolását. A jogokról és kötelezettségekről részletesen az törvény fent megjelölt szakaszaiban tájékozódhat a következő weboldalon: http://njt.hu/cgi_bin/njt_doc.cgi?docid=139257.296244 (14-21. §)

2.9. Az adatkezeléssel kapcsolatos jogorvoslat lehetőségei: Az adatkezeléssel érintett Felhasználót megillető jogorvoslat lehetőségeit az Info tv. 22-23. §-a tartalmazza: http://njt.hu/cgi_bin/njt_doc.cgi?docid=139257.296244

Tájékoztató a weboldalon alkalmazott sütik (cookie-k) használatáról.

A Webáruház egyes szolgáltatásai egyedi azonosítót, úgynevezett cookie-t („sütit”) helyeznek el felhasználói számítógépen. A cookie-k célja, hogy a Felhasználók személyére szabott kiszolgálását segítse, valamint a felhasználó részére nyújtott szolgáltatásokat javítsa. A cookie-k a Felhasználók azonosítását a Felhasználó konkrét adatainak tárolása nélkül végzik, abból a célból, hogy termékajánló rendszer útján a felhasználó által korábban látogatott oldalak szerinti kategóriába tartozó ajánlatot jeleníti meg. A honlapok használatával a felhasználó elfogadja, hogy számítógépén a cookie elhelyezésre kerüljön. 

Az adatkezeléssel kapcsolatos bővebb tájékoztatást a webáruház üzemeltetőjénél kérhet a sales@kave24.hu elektronikus címen, valamint a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóságnál (Székhely: 1125 Budapest Szilágyi Erzsébet fasor 22/c, Postacím: 1530 Budapest, Pf.: 5., Telefon:+36 (1) 391-1400).


;