Kávéhoroszkóp

2021.05.19.

Az általad fogyasztott kávé egyben meghatározza a személyiségedet is.

Bizonyára tudod, hogy a kávé - a víz után - a legtöbbet fogyasztott ital a világon. De az, ahogyan kiválasztod a típusát, ahogy fogyasztod, meghatározza egyben a személyiségedet is. Hiszed vagy sem!?

Ezúton összefoglaljuk, miként is határozza meg az elfogyasztott kávé a személyiségedet:

Americano:

Nem bonyolítod túl a dolgokat, egyszerűen és nyugodtan állsz a valóság talaján, nem keresel ezernyi magyarázatot; minden pillanatot csak egyszerűen és könnyedén élvezel.

Espresso:

Vezető típus vagy és munkamániás. Még a pihenőnapokon, munkaszüneti napokon, sőt az ünnepnapokon is találsz alkalmat e-mailek küldésére. Soha nem vagy látható a mobiltelefonod nélkül.

Cortado:

Tökéletességre törekszel és határozott vagy, számodra nincs középút, ami megkönnyítheti a döntéshozatalt. Állandóan a tökéletességre törekedni nagyon megterhelő és kimerítő, ezért is iszod a kávét. Nagyon érzékeny vagy a legapróbb eltérésekre is, és mindig találsz valamit, amit nem érzel elég jónak, úgy érzed, javítanod kell.

Cappuccino:

A társas kapcsolatokban azt az ajándékot kaptad, hogy könnyen és gyorsan tudsz barátokat szerezni, mivel az öröm nagyon ragályos. Ennek ellenére, általában mindent nagyon komolyan veszel. Nyugi!

Latte:

Anya fia-lánya, te vagy a szüleid kedvence, aki a legjobban hiányzik, ha éppen nincs otthon. Családcentrikus vagy, így általában támogatod is a családodat, sőt te vagy az, akitől családon belül mindenki tanácsot kér.

Macciato:

Nagyon elemző típus vagy, így a matematika és a reáltárgyak voltak a kedvenceid az iskolában. Mindenre tudományos magyarázatot keresel, még a zoknipárosítást is algoritmussal oldanád meg. Lazíts!

Café con leche:

Szenvedélyes szerető vagy, aki rabja a régiségek gyűjtésének. Te vagy az ideális társ, akivel bármikor meg lehet nézni egy romantikus filmet.

Hiszed vagy sem!?


Tetszett a cikk? Oszd meg ismerőseid között:

 

Kapcsolódó termékek