Húsvéti kávékülönlegességek

2024.03.29.

Ahogy melegszik az idő és egyre hosszabbak a nappalok, tökéletes alkalmat találhatunk arra, hogy kipróbáljunk néhány új kávét, melyek biztosan több és további mosolyt csalnak majd az arcunkra.

Így ebben a bejegyzésünkben röviden járjuk körbe a húsvéti kávék világát és azt, hogy mi is teszi őket olyan különlegessé.

A húsvéti kávétrend középpontjában a speciális kávék állnak, amelyek egyedi és kreatív italokat, ízeket kínálnak.

A kiváló minőségű babkávékból szakszerűen elkészített italok fogyasztására az ünnep mindig jó alkalmat ad.

 

Az egyik legnépszerűbb húsvéti kávéital az „Easter Egg Latte”.

Ezt az italt eszpresszóból, gőzölt tejből és csokoládészirupból készítik, tetejét tejszínhabbal és zúzott csokitojással díszítik fel,

így egy olyan különleges csemege, amely az „édes” vonalat képviseli és természetesen illeszkedik a húsvéti ünnephez.

 

Egy másik népszerű húsvéti kávéital a „Hot Cross Bun Latte”.

Ezt az italt a hagyományos húsvéti csemege ihlette eszpresszóból, gőzölt tejből és különleges szirupból készítik.

A szirup olyan klasszikus fűszerekkel készül, melyek minden otthonban megtalálhatók , mint például a fahéj, a szerecsendió és a szegfűszeg.

Ezeket kell az egyéni ízlés szerinti összetételben, arányban vegyíteni.

Ez egy finoman fűszerezett tejeskávé, amely tökéletesen felmelegíti fogyasztóját egy hűvös tavaszi reggelen.  

Ha valami üdítőbbet keresnénk, akkor érdemes kipróbálni egy „Iced Easter Bunny Latte-t”.

Ez az ital eszpresszóból, tejből és speciális sárgarépaszirupból készül.

Jéggel tálaljuk, tejszínhabbal és fahéjjal megszórva.

Tökéletes ital az olyan a meleg húsvéti délutánokra, amikor valami hűvösre és frissítőre vágyunk.  

Azok számára, akik szeretnek egy kis csokoládét a kávéjukba, ott az „Easter Mocha”.

Ezt az italt eszpresszóból, gőzölt tejből, csokoládészirupból készítik, tetejére pedig tejszínhab és szórt csokoládé kerül.

Ez egy tartalmas és kényeztető ital, amely tökéletes azok számára, akik egy kis csokoládés finomságra vágynak. 

Kézműves kávé a közelben

Most, hogy megvizsgáltuk a legnépszerűbb húsvéti kávéitalokat, beszéljünk arról, mi is teszi őket olyan különlegessé.

Ezen italok középpontjában a felhasznált kiváló minőségű kávészem áll.

A kézműves kávékat forgalmazók - így mi is - nagy gondot fordítanak arra, hogy zöld-szemeskávéikat a világ legjobb régióiból szerezzék be, biztosítva, hogy minden csésze kávé tele legyen ízzel és aromával.

Továbbá a kézműves, kis szériás pörkölés során gondos odafigyeléssel vigyázzák a pörkölési, csomagolási folyamatot és nem termelnek „raktárra”, így mindig friss pörkölésű kávét kínálnak.  

Nem csak a húsvéti ünnepekre ajánljuk a Spirit of Mountain (Hegy Lelke)kézműves kávéinkat, melyek itt rendelhetők: SPIRIT OF MOUNTAIN


Tetszett a cikk? Oszd meg ismerőseid között:

 

Kapcsolódó termékek