Rólunk

A BÁDI-GRAN Kft. családi vállalkozásaként 30 éve biztosítja a munkahelyeken, gyárakban, üzemekben, irodaházakban és közintézményekben saját ital és- snack automatáin keresztül a minőségi szolgáltatást.

Ebben az ún. VENDING üzletágban az idők során Komárom-Esztergom megye, Budapest, valamint Győr vonzáskörzetében vált megkerülhetetlen piaci szereplővé.


A gyártási-fejlesztési tevékenysége negyed évszázados  múltra tekint vissza, így a gépek üzemeltetése mellett nem csak saját felhasználásra, hanem hazai és külföldi piac részére is gyártunk alapanyagokat, saját márkanév alatt.

Válasszon minőségi saját gyártású termékeink közül:

  • HEGY LELKE (Spirit of Mountain) - kézműves kávék
  • MILK IT - valódi tejből készült natúr és ízesített tejpor
  • GRANCAFÉ - szemes, instant kávék, kávékrémesítők, toppingok
  • GRAN cappuccinók, forró csokoládék, citromos tea, vanília turmix

Minőségi termékeink titka:

Saját fejlesztésű termékeinket a kedvező ár, a magas minőségű alapanyagok és folyamatosan ellenőrzőtt gyártás jellemzi.

Kávéink válogatott kávészemekből, saját pörkölőüzemünkben, a legmodernebb technológiával készülnek.

Saját márkás termékeink mellett cégünk és webáruházunk kínálatában megtalálhatóak a legnépszerűbb márkák termékei is, legyen szó Nespresso, vagy Lavazza BLUE kapszulás termékekről és a kávézás számtalan kiegészítőjéről.

Munkatársainkkal folyamatosan azon dolgozunk, hogy teljeskörűen és kedvező áron kiszolgáljuk a minőségi forróitalok iránt elkötelezett magánszemélyeket és cégeket, irodákat - legyen szó akár kisebb pár fős irodákról, vagy több száz, ezer főt foglalkoztató gyárakról.

Üdvözlettel:

Bádi Gábor
ügyvezető igazgató