Hírek

2023.10.31.
Lámpás Jack Latte

Mi lehet ilyenkor november kapujában alkalomhoz illőbb, mint egy "Jack-O'-Lantern" kávékülönlegesség!


Ez a klasszikus „Pumpkin Spice” Latte adekvát csavarja, csokoládésziruppal és kedvenc édességéből készült kísérteties arc-díszítéssel.
Élvezzük az alkalomra hangolt speciális díszítésű lattét, miközben sütőtököket faragunk gyerekeinkkel vagy vendégül látjuk barátaikat!

2023.03.29.
Megújult a www.kave24.hu, a GRANCAFÉ webáruháza

Megújult a www.kave24.hu, a GRANCAFÉ webáruháza.

2021.10.13.
A JÖVŐ, A TEJ ÉS A KÁVÉ…

A minőségre való törekvés a legkifizetődőbb hosszú és rövid távon egyaránt. Bádi Gáborral, a GRANCAFÉ tulajdonosával a legújabb termékfejlesztésükről, a kapszulás MILK IT-ről és a hozzá vezető cseppet sem akadálymentes útról beszélgettünk!

2021.05.26.
Kávé-kisokos

Hogy a jövőben a dolgos hétköznapok munkával töltött óráinak prése alól szabadulva otthon is emlékezhessünk kedvenc ízeinkre, nézzük meg, miként tudjuk magunk számára is a csészébe varázsolni kedvenc kávéitalainkat.

2021.05.20.
A kávéd Te vagy!

Rengeteg tanulmány jelent már meg a kávéról, ami annak egészségre gyakorolt hatásait vizsgálta pro és kontra. Ezt a vitát most nem döntenénk el, inkább foglalkozzunk azzal a témával, ami szintén a kutatások tárgya egy ideje, nevesen, hogy mit árulnak el az emberről a kávézási szokásai.

2021.05.19.
Kávéhoroszkóp

Az általad fogyasztott kávé egyben meghatározza a személyiségedet is.

Bizonyára tudod, hogy a kávé - a víz után - a legtöbbet fogyasztott ital a világon. De az, ahogyan kiválasztod a típusát, ahogy fogyasztod, meghatározza egyben a személyiségedet is. Hiszed vagy sem!?