Fizetési lehetőségek

Webáruházunkban megrendelésének kifizetésére több lehetőséget is kínálunk, amelynek kiválasztására a megrendelés véglegesítését követően, annak elküldése előtt van lehetősége.

Kérjük a fizetési mód kiválasztásakor körültekintően járjon el, mert - az onlne bankkártyás fizetés esetén - azt utólagosan módosítani nem tudjuk.

Előre utalás

Előre utalás

Lehetősége van a megrendelését kiegyenlíteni előre utalással. 

Az egyeztetést követően / a megrendelést követően elküldjük a bankszámlaszámunkat

(HUF:10700361-43817902-51100005 ;

EUR: 10700361-43817902-50000005), amelyre az utalást várjuk.

A kiszállítást a vételár számlára történő megérkezését követően indítjuk el.


Online bankkártyás fizetés

A kártyás fizetés szolgáltatója:

CIB Bank elfogadott kártyatípusok

Online bankkártyás fizetés

Áruházunkban lehetőség van bankkártyás fizetésre is, a VISA és a Mastercard dombornyomott kártyáival, ill. egyes VISA Electron, V Pay kártyákkal. A VISA Electron kártyák interneten történő használatának lehetősége a kártyát kibocsátó banktól függ. A CIB által kibocsátott VISA Electron típusú bankkártya használható interneten történő vásárlásra.

A webshopban történő vásárlás után a vevő a kifizetendő összeggel egy fizetési oldalra kerül átirányításra. Itt adja meg a bankkártya adatait, ahhoz, hogy teljesítse a fizetési megbízást. A tranzakció végeztével a vásárló a fizetési oldalról visszakerül a webshopba.

A megrendelés végösszegének kifizetése minden esetben a CIB Bank bankkártyás rendszerén keresztül történik. A rendszer biztonságos csatornát használ.

Mit jelent a VeriSign és a 256 bites titkosítású TLS kommunikációs csatorna?
A TLS, a Transport Layer Security elfogadott titkosítási eljárás rövidítése. Bankunk rendelkezik egy 256 bites titkosító kulccsal, amely a kommunikációs csatornát védi. A VeriSign nevű cég teszi lehetővé a CIB Bank-nak a 256 bites kulcs használatát, amely segítségével biztosítjuk a TLS alapú titkosítást. Jelenleg a világ elektronikus kereskedelmének 90%-ában ezt a titkosítási módot alkalmazzák. A vásárló által használt böngésző program a TLS segítségével a kártyabirtokos adatait az elküldés előtt titkosítja, így azok kódolt formában jutnak el a CIB Bankhoz, ezáltal illetéktelen személyek számára nem értelmezhetőek.

Sikeres fizetés esetén a megrendelés végösszegeként kifizetett összeg azonnal zárolásra kerül és a Grancafe Webáruház felületén a sikeres vásárlásról kap üzenetet. Amennyiben Ön nem kerül visszairányításra a fizetőoldalról, úgy a tranzakció sikertelennek minősül. Amennyiben a banki fizetőoldalon a böngésző "Vissza/Back" vagy a "Frissítés/Refresh" gombjára kattint, ill. bezárja a böngésző ablakot mielőtt visszairányításra kerülne az áruházba, a fizetés sikertelennek minősül.

Amennyiben a tranzakció eredményéről, annak sikertelensége esetén, okáról, részleteiről bővebben kíván tájékozódni, kérjük, vegye fel a kapcsolatot számlavezető bankjával.

> CIB - Fizetési Tájékoztató

> CIB - Gyakran Feltett Kérdések

> Az online fizetésről és az új hitelesítési folyamatról bővebb információkat a CIB Bank weboldalán talál.


Készpénz, személyes átvétel esetén

Készpénz, személyes átvétel esetén

Személyes átvétel esetén a helyszínen készpénzzel is kifizetheti megrendelését. Ebben az esetben megrendelését utánvét költsége sem terheli.


Fizetés utánvéttel

Fizetés utánvéttel

Utánvétes fizetés futárszolgálat általi kiszállítás esetén kérhető. Ekkor csomagküldő partnerünk kiszállítja a csomagját, aminek ellenértékét utánvét esetén készpénzben kell a futárnak odaadni.

Erre a fizetési módra legfeljebb 200.000 Ft vásárlás esetén van lehetőség.