GRANCAFÉ: Ital-és ételautomaták üzemeltetése

KÁVÉ, ITAL, SNACK, SZENDVICS, VÍZ

Egyik sem probléma!

Jelenleg többszáz automatával, számtalan helyszínen (főként: Budapest, Komárom-Esztergom megye, Győr) üzemeltetünk étel-és italautomatákat országszerte,

így az Ön kívánságait is teljesíteni tudjuk.

Gépeink megtalálhatóak kórházakban, intézményekben, üzemekben, több műszakos gyárakban, irodákban, iskolákban, de akár építkezéseken is.

Hívja ügyfélszolgálatunkat (06 33 520 550) vagy írjon nekünk (marketing@gran.hu) és munkatársunk felveszi Önnel a kapcsolatot, akár személyesen is.

(PayPass, Mastercard, Visa, Maestro, belépőkártyák, egyedi gyártású plasztikkártyák, iOs és Android applikáció)

Jelmondatunk: Prémium szinten szolgáltatunk, standard elvárások alapján, gazdaságos árakon!

- KÁVÉAUTOMATÁK

- SNACK AUTOMATÁK

- ALAPANYAGOK

- VÍZADAGOLÓK

KÁVÉAUTOMATÁK

Presszó és instant kávé, kiváló minőségben, akár koffeinmentes változatban Ingyenes kiszállítás, üzemeltetés, karbantartás. Papír, vagy műanyag pohárral, bárhol.

SNACK AUTOMATÁK

Darabárus gépeinkből a következő termékcsportokat kínáljuk: snack, darabáru, dobozos és PET üdítő, rágcsálnivaló, szendvics, vagy akár munkavédelmi felszerelés, tisztasági csomag, egyebek.

ALAPANYAGOK

Kávéautomata töltőanyag-gyártási kapacitásunk meghaladja az évi 3000 tonnát, Komoly szakmai kapcsolatokat ápolunk a hazai élelmiszerbiztonsági hatóságokkal a GRANCAFÉ egészséges termékeinek fejlesztése során.

    

VÍZADAGOLÓK Ballonos vízgépeinket irodákba, vízhálózat nélküli üzemekbe ajánljuk, masszív, nagy kapacitású vízadagolóink üzemekbe, több műszakos gyárakba javasoltak.

Hideg, melegvíz, és szódás kivitelben is.

KÁRTYÁS FIZETÉSI RENDSZER BEMUTATÁSA

A világon egyre inkább elterjed a cashless fizetés, annyira, hogy például Svédország lehet az első európai ország, ahol elsőként megszűnhet a készpénz.

Mi is készülün arra, hogy nem csak az 5 Forintos érmék kerülnek majd kivonásra, hanem a bármilyen automatát üzemeltető cégek egyik nagy feladata, a készpénz kezelés is háttérbe szorulhat.

A gépeinken végzett beavatkozásokat részünkről pénzügyi tervezés előzi meg, igyekszünk úgy teljesíteni partnereink kéréseit, igényeit, hogy ez mindkét fél részére megelégedéssel szolgáljon.

Amennyiben tovább léphetünk a készpénzmentes fizetés bevezetésének előkészítésében, egy közösen kalkulált árazást tudunk kialakítani az egységeinkhez, ami függ a darabszámtól, és a partnerségi elkötelezettségtől is.

(Amennyiben hosszú távú együttműködésre számíthatunk, számunkra is pozitív egy modern, minden igényt kielégítő fizetési rendszercsoport bevezetése.)