Megújult a www.kave24.hu, a GRANCAFÉ webáruháza

2023.03.29.

Tudtuk, hogy sok munkát, időt, energiát kell befektetnünk annak érdekében, hogy a fogyasztói, viszonteladói és felhasználói elvárásoknak megfelelhessünk.

Így mára nem kevés munka áll már mögöttünk, de végre elmondhatjuk, hogy a végére értünk és egy olyan webáruházzal tudjuk ügyfeleinket, vásárlóinkat kiszolgálni, ami nem ráncfelvarrása a "régi webáruháznak", hanem egy új, merőben más, új lehetőségeket, új megoldásokat tartalmazó online felület.

Az új webshop nem csupán jobban illeszkedik a kávé- és italautomata töltőanyag termékkörünkhöz, hanem a különböző érdeklődő/vevő/vásárló-típusainkat is jobban elkülöníti, nem utolsó sorban pedig a modern, vizuális megjelenésében is méltóbb felület.

Az új webáruház nem csupán átláthatóbb, de a különböző termékszegmenseken belül a vásárolt mennyiség tekintetében alkalmas arra, hogy egy felületet biztosítson az egyéni felhasználók, a viszonteladók, az üzemeltetők számára, a vásárolt mennyiséghez szabott árakon.

Újdonság, hogy az új webáruház már képes kezelni a GLS csomagpontjait is, így még nagyobb kényelmet, még szélesebb lehetőséget biztosítva az átvételhez.

Úgyhogy, aki elsőre megijedne az "ismeretlennek tűnő" felülettől, design-tól, inkább vegyen egy mély levegőt, szánjon rá néhány percet, és felfedezze fel az új webáruház nyújtotta kibővített termékkört és az új lehetőségeket!

Tehát, akár régi törzsvásárló, akár új, potenciális érdeklődő, vásárló;

Jó helyen jár!

Nézzen körbe nálunk és vásároljon megújult webáruházunkban!

PS: Kérjük "régi" vásárlóinkat, hogy az új felületen regisztráljanak újra, kérjük aktualizálják adataikat!

A GRANCAFÉ / www.kave24.hu Csapata


Tetszett a cikk? Oszd meg ismerőseid között: