A HEGY LELKE (Spirit of Mountain) márkanévvel fémjelzett exkluzív keverékeinket öt fajta, különböző karakterrel bíró, Dél-Amerika magas hegységeiből származó ARABICA, valamint afrikai Robusta kávészemek felhasználásával készítjük, melyben eltérő ARABICA-ROBUSTA arány dominál.
A mindig friss ves pörkölési eljárásnak, az előválogatott, előválogatott-kávé szemek szakértői összeválogatásának, illetve a különleges kézműves kávé egyesítéséhez megfelelő koffeintartalmat a krémestartalommal, melyeket a gyümölcsös, fűszeres, csokoládés ízjegyek harmóniája jellemez.
Kézműves pörkölésű kávéinkat úgy hangoltuk, hogy a karos, kotyogós vagy automatafőzési eszközök, illetve a ma használatos technológiák széles köre is a legjobb ízélményt és kiváló minőségű kávét biztosíten.
HEGY LELKE - HEGYSZELLEM kávékülönlegesség - Levanzia
60% ARABICA - 40% ROBUSTA
Szemes, pörkölt kávé
HEGY LELKE - HEGYSZELLEM kávékülönlegesség - Levanzia
60% ARABICA - 40% ROBUSTA
Kézműves pörkölésű kávéinkat úgy hangoltuk, hogy a karos, kotyogós vagy automatafőzési eszközök, illetve a ma használatos technológiák széles köre is a legjobb ízélményt és kiváló minőségű kávét biztosíten. Kiszerelés: 1000 g Adagolás: 7-8 g / 50 ml 1 kg pörkölt, szemes kávé = 125 adag főzött kávé